קאדה גבינת חמד

מאפה מעולה מהמטבח הכורדי

מאת: סנדרה דנינו

דרג:
קאדה גבינת חמד
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 קילו קמח
  • 1 שקית שימרית
  • 2 ביצים
  • 1 כף מלח
  • 1 חבילת מחמאה
  • 2.5 כוסות מים פושרים
  • 1 קילו גבינת חמד של פיראוס

אופן הכנה:

1. מערבבים את הקמח השמרים והמלח.
2. מוסיפים את שאר החומרים של הבצק (ביצים,מחמאה ומים). לאחר שהבצק תפח, יוצרים כדורים.
3. משטחים כל כדור ביד עד לקבלת מצב עגול (בערך כמו פיתה) וממלאים אותו בגבינת חמד של פיראוס .
4. מקפלים את הבצק ל-2 וסוגרים היטב את הצדדים.
5. מטגנים במחבת טפלון (ללא שמן)על אש נמוכה עד שמשחים.

 

דרג: