צ'יפס קריספי וטעים (לא סתם צ'יפס)

משדרגים את הצ'יפס

מאת: מיכל חסווווי

דרג:
צ'יפס קריספי וטעים (לא סתם צ'יפס)
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 תפוחי אדמה בינוניים
  • מים רותחים
  • מלח
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:

הכנה
1. לוקחים תפוחי אדמה וחותכים לרצועות.
2. לוקחים סיר מים חמים ושמים את רצועות הצ'יפס בסיר.
3. מחכים כמה דקות. לוקחים את הרצועות מהסיר ומתחילים לטגן את
4. הרצועות צ'יפס עם שמן זית. לוקחים צלחת,שמים עליה נייר סופג ושמים את הצ'יפס.
5. מוסיפים מלח ומגישים חם.

-תאמינו לי יוצא ממש ממש קריספי 

דרג: