צנים ברי פתוח

צנים ברי פתוח

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
צנים ברי פתוח
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 פרוסות לחם קל
  • 1 כיכר גבינת פיראוס ברי של תנובה
  • חרדל חלק
  • עלי בייבי
  • שמן זית
  • חומץ תפוחים
  • 1 עגבנייה, פרוסה לפרוסות דקות
  • מלח
  • פלפל לבן גרוס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. את גבינת הברי מוציאים לשיש, כדי שתגיע לטמפרטורת החדר ותתרכך .
2. קולים את פרוסות הלחם במצנם לקלייה עדינה.
3. בעזרת סכין מריחה רחבה מוציאים מתוכן הברי ומורחים מעל הלחם החם (ללא הקליפה)
4. מעל מורחים בעדינות מעט חרדל, מעל מניחים חופן קטן של עלי בייבי, מטפטפים מעל שמן זית, מעט חומץ תפוחים ומעל מסדרים את פרוסות העגבנייה .
5. בוזקים מעט מלח גס ופלפל לבן גרוס ומגישים מיד .

דרג: