ציפויים לעוגות טורט

מתוקים וקינוחים שכולם אוהבים - טראפלס, מוס שוקולד, בלינצ'ס, בריוש ועוד - העיקר שיהיה מתוק!

מאת: אסתר פלח

דרג:
ציפויים לעוגות טורט
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: עוגה 1

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • עוגת הפתעה
  • חמאה/ מרגרינה 1/2 חבילה
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות סוכר
  • כוס חלב
  • 2 כפיות נס קפה
  • 3 כפות סוכר
  • כוס מים רותחים
  • לשוקולד
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 4 כפות סוכר
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות חלב
  • 200 גרם מרגרינה/ חמאה
  • 100 גרם אגוזים גרוסים
  • ציפוי
  • שמנת מתוקה
  • כף אבקת סוכר
  • שמנת מתוקה
  • אינסטנט וניל
  • 1/2 כוס חלב
  • קופסת שימורים אננס/ אפרסק

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. חותכים את העוגה ואת החלק העליון מפוררים לתוך קערה.
 
2. בסיר:1/2 חמאה/מרגרינה+2 כפות קקאו+2 כפות סוכר+כוס חלב מבשלים וכאשר כל הדבר הזה מבושל,(ניתן להוסיף גם חפיסת שוקולד מריר /חלב) מפוררים את החלק העליון לתוך הסיר.שופכים את כל זה על החלק התחתון של העוגה.מקציפים שמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר ושופכים על השוקולד.
 
3. 2 כפיות נס קפה+3 כפות סוכר+כוס מים רותחים. מערבבים הכל יחד כמו נס קפה להרטבת העוגה עם כף.
 
4. שוקולד:ממיסים: 100 גרם שוקולד מריר+4 כפות סוכר+2 כפות קקאו+2 כפות חלב+200 גרם מרגרינה/חמאה.ממיסים ומוסיפים 100 גרם אגוזים גרוסים.מורחים 1/2 מהכמות על החלק התחתון של העוגה מניחים את החלק העליון ואז מורחים את החלק השני.
 
5. מקציפים שמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר ומורחים על השוקולד.
 
6. שמנת מתוקה+אינסטנט וניל+1/2 כוס חלב.הכל יחד כמובן
 
7. קופסת שימורים:אננס או אפרסקים ואז עם סירופ הפירות מרטיבים את העוגה וזה טעים מאוד.
 
8. מורחים 1/2 כמות של קצפת על החלק התחתון של העוגה ואז מניחים אפרסקים או אננס,מה,שבוחרים,מניחים את החלק העליון,מרטיבים גם אותו ואז מורחים את שאר הקצפת.
 
 

דרג: