צ'ורוס: פחזניות ארגנטינאיות

מארנטינה באהבה! השף אבי שליסל משתף אותנו במתכון הסודי שלו לצ'ורוס- סופגניות ארגנטינאיות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אבי שליסל

דרג:
צ'ורוס: פחזניות ארגנטינאיות
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 30-50

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ליטר מים
  • 200 גרם חמאת תנובה
  • 600 גרם קמח
  • קורט מלח
  • 15 ביצים מספר 2
  • למילוי:
  • צנצנת ריבת חלב

אופן הכנה:

הכנה:
1. מביאים לרתיחה את המים, המרגרינה וקורט מלח (רצוי לחתוך את המרגרינה לקוביות לזרוז ההתכה במים).
2. מוסיפים את כל הקמח מערבבים מהר עם כף עץ עד לקבלת בצק ומסירים מהאש (נדרש זמן קצר מאוד).
3. מעבירים לכלי אחר מצננים מעט בחלל החדר ומתחילים לערבב פנימה את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב, עד לקבלת בצק אחיד ודביק.
4. מכניסים לשק זילוף עם צנתר כוכב גדול ומטגנים אצבעות קצרות מבצק זה - מוציאים ומפזרים סוכר.
5. אם רוצים למלא - צריך לעשות כופתאות גדולות יותר בעזרת כפות.


דרג: