פשטידת תרד עם גבינת פרמז׳ן

פשטידה בריאה ומזינה, ארוחת הצהריים המושלמת ליום שבת

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אילנה אוחנה

דרג:
פשטידת תרד עם גבינת פרמז׳ן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת מדליוני תרד קפוא, "סנפרוסט"
  • 4 ביצים
  • 1 כף מרק עוף (פרווה)
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • שקית פתיתי גבינת גבינת גבע-פרמז׳ן, "השף הלבן"
  • 1 בצל
  • 2 תפוחי אדמה
  • 50 גרם חמאת "תנובה"

אופן הכנה:

1. למחית תפוח אדמה: מרתיחים את תפוחי האדמה, מועכים למחית. מבתלים עם פלפל שחור, חמאה וגבינה פרמז׳ן של "השף הלבן".
2. למחית תרד: מטגנים את הבצל.
3. שמים בקערה חבילת תרד קפוא לאחר הפשרה, 4 ביצים שלמות, חצי כפית פלפל שחור, כף מרק עוף, חצי שקית פרמז׳ן. מערבבים הכל יחד עם הבצל.
4. משמנים תבנית, יוצקים את הבלילה ומרדדים את עיסת התרד לתבנית.
5. יוצרים  כדורים של מחית תפוח האדמה עם 2 כפות ומשטחים על עיסת התרד ברווח של 2 ס"מ.
6. אופפים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
דרג: