פשטידת תרד מהירה

פשטידת תרד מהירה וקלה

מאת: אירנה בן שוע

דרג:
פשטידת תרד מהירה
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 20 מנות / שתי תבניות אינגליש קייק

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • כ-500 גרם עלי תרד - שוטפים וקוצצים
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 200 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 100 גרם גבינה בולגרית - מפוררת גס
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה לבישול 10%
  • 4 ביצים
  • 100 גרם אגוזי מלך קצוצים
  • 4 כפות פירורי לחם
  • תיבול: מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את התרד ומטגנים יחד כ-10 דקות, מערבבים מדי פעם. כמות התרד מצטמצמת פלאים.
2. בינתיים בקערה מערבבים את הגבינות, השמנת והביצים. מוסיפים את האגוזים ופירורי הלחם ומתבלים לפי טעם.
3. מוסיפים את התרד עם הבצל, מערבבים ומעבירים לתבנית. אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
דרג: