פשטידת תרד וגבינות

פשטידה חגיגית לחגים

מאת: מתכון גולש

דרג:
פשטידת תרד וגבינות
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 6 מנות/ תבנית מרובעת בגודל 12*12 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת עלי סיגר
  • 1 שמנת לבישול השף הלבן
  • 1 גבינת כנען השף הלבן
  • עלי תרד
  • 200 גרם חמאה
  • 1 קוטג' תנובה
  • 1 גבינה לבנה תנובה
  • 1 פתיתי גבינה השף הלבן
  • 200 גרם גבינה צהובה
  • 2 ביצים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2. שוטפים את עלי התרד.
3. במחבת מניחים חמאה וברגע שהיא מומסת מניחים את עלי התרד השטופים.
4. מטגנים 2-3 דק' ומעבירים לקערה.
5. לוקחים תבנית ומסדרים את עלי הסיגר באופן שיכסו את הקערה פנים וחוץ.
6. שופכים לקערה של התרד 2 ביצים ואת כל הגבינות שלקחנו כולל השמנת.
7. מערבבים ומתבלים במלח ופלפל, שופכים את התערובת אל התבנית על עלי הסיגר ומכסים את התערובת עם קצות הבצק של עלי הסיגר באופן שיכסה את הכל.
8. מזלפים מעט שמן זית.
9. מניחים בתנור למשך 30-40 דקות.
דרג: