פשטידת תרד דיאטתית ללא בצק

מאת: אורלי שני

דרג:
פשטידת תרד דיאטתית ללא בצק
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 בצל גדול
  • צרור תרד טרי
  • 1 עגבניה גדולה בשלה חצויה ופרוסה דק
  • 2 ביצים
  • 1 גביע קוטג' 5% תנובה
  • גרד מלימון אחד
  • חצי כפית מלח
  • מעט פלפל גרוס
  • מעט אגוז מוסקט

אופן הכנה:

הכנה
1. מטגנים בכלי רחב את הבצל עד להזהבה. קוצצים את עלי התרד ומוסיפים לבצל לעוד כחמש דקות או עד שהעלים מתרככים. מעבירים למסננת והגרת הנוזלים.
2. בינתיים טורפים בקערה את הקוטג' עם הביצים, מתבלים ומוסיפים את פרוסות העגבניה ואת התרד והבצל שהתקררו בינתיים.
3. מרססים תבנית פיירקס במעט שמן ויוצקים את התערובת.
4. אופים כ-60 עד 70 דקות בתנור שחומם ל- 200 מעלות או עד להזהבה של הפשטידה.
דרג: