פשטידת תירס

פשטידת תירס וגבינה צהובה קלה להכנה, מנה מתאימה לארוחת ערב משפחתית

מאת: אורן עוזיאל

דרג:
פשטידת תירס
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 5 דקות

כמות מנות: 10-15 מנות/תבנית 24 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 400 גרם תירס
  • 1 גביע קוטג'(תנובה)
  • 100 גרם גבינת עמק מגורדת
  • 2 כפות קמח תירס/רגיל
  • 3 ביצים
  • 1 גביע לבן
  • מלח
  • פלפל לפי הטעם
  • כף מרק בצל

אופן הכנה:


1. מחממים תנור לחום 180 מעלות.
2. משמנים תבנית 24 ס"מ, מערבבים את כל החומרים ביחד שופכים לתבנית.
3. מעל התבנית מגרדים 50 גרם גבינת עמק.
4. מכניסים לתנור ואופים למשך 25-35 דקות.

דרג: