פשטידת תירס וגבינה

פשטידה טעימה וקלה להכנה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פשטידת תירס וגבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • כוס תירס
  • 4 ביצים
  • 1 גבינה לבנה 5%
  • 1/2 כוס קמח
  • 1 כפית שטוחה סודה לשתיה
  • מלח
  • פלפל
  • 3 כפות שמיר קצוץ דק
  • 1 בצל מטוגן בשמן

אופן הכנה:

1. מערבבים בקערה את כל החומרים יחד כולל הבצל והשמן.
2. מחממים תנור בחום בערך 180 מעלות .מכניסים את התבנית המיועדת לתנור לרגע. להוציא את התבנית לשמן אותה היטב בשמן ולשפוך את העיסה לתבנית.
3. אופים עד שמשחים למעלה .בערך כ -30 דקות.

 


דרג: