פשטידת תירס

פשטידה חלבית שמתאימה כארוחת ערב קלילה גם לילדים וגם כמנה טעימה לחג השבועות.

מאת: עומרי סאלם

דרג:
פשטידת תירס
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 כוס קמח
  • חבילת תירס
  • מיכל שמנת לבישול
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 4 ביצים
  • 1/4 כפית מלח
  • כף שמן זית
  • 1חבילה גבינה בולגרית

אופן הכנה:

1. טורפים את 4 הביצים בקערה עד שמתקבל קצף.
2. מוסיפים את התירס ואת השמנת לבישול.
3. שופכים 1/4 כוס קמח ומערבבים הכול יחד.
4. חותכים את הגבינה הבולגרית לקוביות ומניחים בקערה.
5. שופכים את יתרת הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
6. מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך כשעה עד שהפשטידה תתייצב.

דרג: