פשטידת קישוא עם קצ'קבל וחרדל

פשטידת גבינות פיקנטית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פשטידת קישוא עם קצ'קבל וחרדל
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 קישואים בינוניים
  • 2 פלפלים צהובים
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 בצל לבן בינוני פרוס דק
  • 2 כפות שמן זית + שמן זית לשימון התבניות
  • 2 ביצים
  • 1 גביע יוגורט
  • 3 כפות קמח תופח
  • 3/4 כוס גבינת קצ'קבל מגוררת גס
  • 3/4 כוס גבינה לאפייה מפוררת
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 קורט מלח
  • 1 כף פסטו
  • 2 כף חרדל גרגירים

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. חותכים את הפלפלים לקוביות בינוניות, פורסים את הקישואים לפרוסות אלכסוניות בעובי בינוני.
2. מחממים במחבת רחבה 2 כפות שמן זית וצולים את הקישואים, הפלפלים והבצל בתיבול פלפל שחור מכוסים למשך כ-6-8 דקות, עד שהירקות מתרככים מעט.
3. מחממים את התנור לחום של 175 מעלות.
4. בקערה נפרדת מערבבים את שאר חומרי הגלם למעט שמן הזית ופירורי הלחם.
5. מצננים את הקישואים הצלויים.
6. מורחים היטב בשמן זית 4 תבניות אישיות או תבנית בינונית ומרפדים אותן בפרורי לחם. מוציאים את שארית פירורי הלחם מהתבנית על ידי הפיכתה. יוצקים מחצית של בלילת הפשטידה אל התבנית.
7. מעל הבלילה מסדרים מהקישואים והפלפלים הצלויים ומעל יוצקים שכבה דקה נוספת מהבלילה. כך יוצרים 2 שכבות. מעל השכבה העליונה מסדרים מהקישואים סביב ובמרכז מהפלפלים והבצל.
8. אופים בתנור החם למשך 30 דקות.
9. מגישים חם.
דרג: