פשטידת קישואים וגבינה

פשטידה קלילה ופשוטה להכנה לארוח וכתוספת לכל ארוחה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פשטידת קישואים וגבינה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 8 קישואים
  • 1 תפוח אדמה בינוני
  • 3 ביצים
  • 1.5 כוסות קמח
  • 1 כוס גבינת קשקבל מגורדת
  • 1/2 קופסה גבינה לבנה
  • 1/2 קופסת קוטג'
  • פטריות
  • מלח
  • פלפל
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט

אופן הכנה:

1. מגרדים בפומפיה את הקישואים והתפוח אדמה וסוחטים היטב. משאירים במסננת שכל הנוזלים ירדו.
2. בקערה מערבבים היטב 3 ביצים, קמח, קשקבל מגורד, גבינה לבנה, וגבינת קוטג'.
3. מוסיפים את הקישואים ותפוח האדמה המגורדים אחרי שהקמח מעורבב היטב, לתבל לפי הטעם במלח, פלפל שחור/לבן, אפשר להוסיף בהרט או רק מעט אגוז מוסקט. מי שאוהב יכול להוביף פטריות.
4.  מעבירים לכלי מתאים לתנור ואופים כחצי שעה-או עד שקיסם יוצא יבש.


דרג: