פשטידת פת אורז וברוקולי - ללא גלוטן

פשטידת ברוקולי כשרה לפסח ומיוחד במינה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פשטידת פת אורז וברוקולי - ללא גלוטן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת ברוקולי מופשר וקצוץ
  • 2 כוסות חלב סויה (או חלב רגיל)
  • 6 פריכיות אורז מלא מפוררות
  • 1 כוס פטריות קצוצות
  • 3 ביצים
  • 2 כפות אבקת מרק פטריות
  • 1 כף קמח תפו”א
  • מלח
  • פלפל

אופן הכנה:

אופו הכנה:

1. מערבבים את כל החומרים יחד ומעבירים לתבנית משומנת.
2. אופים במשך 45 דקות עד שמתייצב.
דרג: