פשטידת פסטה וירקות

מתכון טעים ובריא לפשטידת פסטה עם מגוון ירקות. מנה קלילה ומזינה לארוחת צהריים או ערב

מאת: אורית בכירי

דרג:
פשטידת פסטה וירקות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 9 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חצי חבילת פסטה
  • 2 קישואים מגורדים וסחוטים מנוזלים
  • 1 גזר מגורד
  • 1 בצל מגורד
  • 2 שיני שום כתושות
  • חצי חבילת ברוקולי קפוא, מופשר.
  • 4-5 ביצים (לפי הגודל)
  • 4 כפות קמח או פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן הכנה:

1. מבשלים את הפסטה.
2.מערבבים את כל הירקות יחד. מוסיפים את הפסטה לאחר שהתקררה מעט.
3. טורפים את הביצים ומוסיפים לתערובת.
4. מוסיפים גם קמח, מלח ופלפל.
5. אופים בתבנית פיירקס בחום של 180 מעלות.
המלצה: על מנת שהפשטידה לא תצא רטובה ניתן לשמן את התבנית מעט ולפזר פירורי לחם בתחתית התבנית וכן גם מעט הפשטידה.

דרג: