פשטידת פסטה וגבינות לבנות

פשטידת גבינה קלה להכנה ומבוססת על אטריות פסטה, מנה משביעה לארוחת ערב לצד סלט ירוק או גביע יוגורט

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: בני סיידא

דרג:
פשטידת פסטה וגבינות לבנות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 10 מנות/תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 גרם פסטה רחבה או ספגטיני
  • 1 גביע קוטג’ 5% תנובה
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% תנובה
  • 3-4 ביצים
  • 150 גרם גבינה בולגרית פיראוס 5% מגוררת
  • 1 גביע שמנת תנובה אורגינל קלה
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן הכנה:


1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים היטב ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים.
2. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות), יוצקים את התערובת לתבנית (תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ משומנת) ואופים כ- 45 דקות עדד להזהבה.

דרג: