פשטידת פסטה גבינות ועגבניות יבשות

פשטידת פסטה גבינות ועגבניות יבשות

מאת: טלי צרור

דרג:
פשטידת פסטה גבינות ועגבניות יבשות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: תבנית ל- 8

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת פסטה ארוכה - ספגטי דק
  • 3 ביצים
  • מיכל גבינה לבנה 5% - 250 גר' תנובה
  • מיכל גבינה מלוחה פיראוס עיזים (בכל דרגת שומן רצויה)
  • מיכל קוטג' - 250 גר' תנובה
  • 6 פרוסות גבינת עמק 9%
  • 10-8 עגבניות מיובשות בשמן זית קצוצות דק
  • לתיבול:
  • כף מלח
  • בזיליקום יבש / טרי קצוץ
  • אורגנו יבש / טרי
  • שן שום קצוצה
  • מעט פרמזן מגורד

אופן הכנה:

  • מבשלים את חבילת הפסטה - אל דנטה
  • לאחר הבישול שמים במסננת ושוטפים במים קרים
  • שמים הפסטה בקערה גדולה ומוסיפים את כל המרכיבים מלבד פרוסות הגבינה הצהובה . ומערבבים.
  • מורחים מעט שמן זית על תבנית מרובעת ושופכים את התערובת פנימה - מכניסים לתנור על חום בינוני 180 מעלות - לכעשרים דק' עד שדפני הפשטידה שחומים ויפים. מוציאים - פורסים לריבועים ומגישים עם סלט מרענן.
בתיאבון.
דרג: