פשטידת פסטה ברוטב צלי (כשר)

פשטידת פסטה ברוטב צלי (כשר)

מאת: ורדי אברהם

דרג:
פשטידת פסטה ברוטב צלי (כשר)
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: תבנית בקוטר 26

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת פסטה ברילה ספגטי ארוך
  • 2 שקיות אבקה להכנת רוטב צלי (פרווה)
  • 1 שמנת מתוקה השף הלבן
  • 2 שמנת חמוצה תנובה
  • 250 גרם גבינה לבנה תנובה שף הלבן
  • 150 גרם גבינת קצ'קבל מסדרת קולאז'
  • 3 ביצים
  • כף רסק עגניות
  • פלפל
  • מלח
  • קצת אורגנו
  • רוטב צלי
  • מרגרינה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות . בסיר מערבבים מרגרינה עם 2 שקיות רוטב צלי עד שהרוטב ממוס.
2. מוסיפים כף רסק עגבניות ומיכל שמנת מתוקה ומערבבים עד לקבלת רוטב אחיד.
3. מערבבים את הרוטב והפסטה יחד ממש כמו שמכינים ספגטי. מניחים קצת להתקרר ואז מוסיפים גבינה לבנה, תבלינים ואת הביצים. מערבבים היטב.
4. שופכים חצי מהכמות לתבנית משומנת. מורחים שכבה עבה ונדיבה של שמנת חמוצה על כל הספגטי בתבנית ומעל שופכים את שאר הכמות. שוב מורחים שכבה נדיבה של שמנת חמוצה. מעל מפזרים את גבינת הקצ'קבל ואופים כ- 30 דקות.
מתאים לאירוח וגם לילדים.

דרג: