פשטידת פסטה בטעם פיצה לילדים

מתכון נפלא לפשטידה שילדים אוהבים. מומלצת לארוחת ערב עם סלט מרענן

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פשטידת פסטה בטעם פיצה לילדים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: לתבנית פיירקס בגודל 25×35 ס”מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם פסטה חלולה (קונכיות, פנה)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כוס עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים (לא רסק עגבניות!)
  • 2-1 כפיות אורגנו יבש
  • 1 גביע קוטג’ “תנובה” 5%
  • 1 גביע גבינה לבנה “תנובה” 5%
  • 1 שקית (500 גרם) פתיתים מיוחדים לפיצה "השף הלבן"
  • 3 ביצים טרופות
  • 1/2 כוס זיתים מגולענים פרוסים לטבעות (לא חובה)
  • מלח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מבשלים פסטה בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה (שהפסטה תהיה רכה מבחוץ ובעלת מרקם נגיס במרכז). מסננים, מוסיפים שמן ומערבבים למניעת הידבקות. מצננים מעט.
2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3. מערבבים עגבניות מרוסקות, אורגנו, גבינות, ביצים וזיתים בקערה. מוסיפים פסטה, ממליחים ומערבבים. מעבירים לתבנית משומנת.
4. אופים 45-40 דקות, עד שהמאפה זהוב.
 

דרג: