פשטידת פיטריות עם בצק עלים

פשטידה טעימה ומושקעת

מאת: קרן הרטמן

דרג:
פשטידת פיטריות עם בצק עלים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10-12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חצי חבילת בצק עלים
  • 2 ביצים
  • קופסת פיטריות
  • 3 בצלים
  • 1/2 קופסת גבינה לבנה
  • 1/2 קופסת קוטג'
  • כף אבקת מרק עוף
  • 1 כפית פלפל לבן

אופן הכנה:

הכנה
1. חותכים את הבצים לחתיכות קטנות ומטגנים בסיר או במחבת עד להשחמה ומוספים את הפטריות ומטגנים עוד מספר דקות.
2. מורידים מהאש ומוסיפים את הביצים, גבינות, אבקת מרק עוף והפלפל הלבן. מערבבים הכול ביחד.
3. מרדדים בצק עלים וחותכים אותו לשתיים . מניחים על גבי תבנית פיירקס את הבצק ומעליו שופכים את העיסה ומכסים בבצק שנותר.
מצפים בביצה ושומשום ומשם ישר לתנור בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
להגיש חם

דרג: