פשטידת פטריות ללא קמח

פשטידת פטריות וגבינה, קלה ומהירה להכנה. מתאימה גם לחולי צליאק כיוון שאין בה גלוטן

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: הגולשת אסתר

דרג:
פשטידת פטריות ללא קמח
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: תבנית בקוטר 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 בצלים בינוניים חתוכים לרבועים
  • 1 חבילה פטריות שמפיניון טריות חתוכות לאורך
  • 1 קוטג’
  • 1 גבינה לבנה
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • 3 ביצים
  • 3 כפות אבקת מרק פטריות
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן הכנה:

1. מטגנים את הבצל במעט שמן, עד לשקיפות, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
2. מערבבים בקערה את הקוטג’, הגבינה לבנה, אבקת מרק הפטריות, הגבינה הצהובה ומוסיפים את הפטריות עם הבצל.
3. מעבירים לתבנית, מפזרים למעלה את גבינת המוצרלה ומכניסים לתנור עד להזהבה. הפשטידה טופחת באפייה, אך יורדת אחר-כך.


 


דרג: