פשטידת פטריות חלבית

פשטידת פטריות קלה להכנה ומתאימה לכל ארוחה חלבית

מאת: חני סקורצקי

דרג:
פשטידת פטריות חלבית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 25 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חביה פטריות שמפניון חתוכות
  • 1 בצל מטוגן
  • 1/2 1 כוס קמח
  • 1 ביצה
  • 1 גבינה צפתית 5%
  • 1 גבינה לבנה 5%
  • 1 גבינה בולגרית 5%
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט

אופן הכנה:

1. חותכים את בצל והפטריות לקוביות ומטגנים אותם.
2. לאחר הטיגון לוקחים תבנית משומנת יוצקים את הפטריות והבצל.
3. מערבבים את כל הגבינות לתוך קערה. שמים את כל התבלינים כולל קמח וביצה.
4. יוצקים על התבנית עם הפטריות.משטחים יפה.
5. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומכניסים את התבנית לתנור עד להזהבה.



 
דרג: