פשטידת פטריות דיאטטית (צמחוני)

מנה קלה, טעימה ודיאטטית

מאת: דינה קליינמן

דרג:
פשטידת פטריות דיאטטית (צמחוני)
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 בצל בינוני פרוס לפרוסות דקות
  • 2 סלסילות של פטריות שמפניון פרוסות
  • תרסיס קל שמן
  • 3 קישואים קלופים ומגוררים
  • 2 בייצים
  • 1 חבילה גבינת פטה כבשים 5% של פיראוס מגרדת
  • 1 חבילת קוטג' 5%
  • מעט אגוז מוסקט מגורד
  • מעט מלח (הגבינה מלוחה ולכן יש להוסיף מעט מלח)
  • פלפל לפי הטעם
  • רבע כפית פפריקה חריפה

אופן הכנה:

הכנה
1. מחממים תנור ל 180 מעלות. מרפדים תבנית מלבנית בנייר אפיה.
2. במחבת מרססים תרסיס קל שמן, מטגנים את הבצל עד שהוא הופך לזהוב.
3. מוסיפים את הפטריות ומטנים עם הבצל עד שגם הפטריות מזהיבות.
4. בקערה מערבים את כל שאר המרכיבים ומוסיפים אליהם את הפטריות והבצל המטוגנים. מערבבים הכל לעיסה אחידה.
5. שופכים את התערובות לתבנית ואופים כשעה בתנור עד שהפשטידה מזהיבה.
מגישים חם עם סלט טרי בצד.
 
דרג: