פשטידת מנגולד סורית

פשטידה המשלבת בין טעמם של עלי המנגולד לגבינת קשקבל ושמנת, מנה נהדרת לארוחת ערב משפחתית

מאת: אסתר גזאלה

דרג:
פשטידת מנגולד סורית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 חבילות מנגולד
  • 1 חבילה כוסברה
  • 1 חבילה בצל ירק
  • 10 שיני שום
  • 2 ביצים
  • שלושת רבע כוס קמח או פירורי לחם
  • פלפל שחור
  • 50 גרם גבינת קשקבל מגורדדת
  • מלח לפי הטעם
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • חצי כוס שמן

אופן הכנה:


1. מנקים את המנגולד ומשאירים רק את העלים הירוקים, קוצצים אותם לרצועות וגם את הבצל והכוסברה. כותשים את השום ושמים הכל בקערה.
2. מוסיפים לקערה את הביצים, הקמח, המלח, פלפל שחור וגבינת הקשקבל, מערבבים הכל ביחד.
3. משמנים תבנית מרובעת או עגולה ואופים עם חום של 200 מעלות למשך שלושת רבע שעה (אפשר גם לבשל במחבת כבדה).

דרג: