פשטידת לחם עם תרד וגבינה כתוספת לאירוח

פשטידת תרד על מצע של לחם פריך עם נגיעות גבינה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: יפעת יששכר

דרג:
פשטידת לחם עם תרד וגבינה כתוספת לאירוח
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • כיכר לחם לבן פרוס
  • 1 מרגרינה
  • 2 חבילות תרד
  • 1 חבילה גדולה של גבינה חמד

אופן הכנה:

1. לוקחים את פרוסות הלחם וחותכים מסביב את הקרום שלו.
2. מורחים מעט מרגרינה משני צדיו ומניחים בתבנית זה ליד זה. משאירים 6 או 7 פרוסות בצד לקישוט.
3. שוטפים את עלי התרד ומרתיחים אותם כ-5 דקות במים רותחים. לאחר-מכן מסננים ומקררים. בינתיים לוקחים את הגבינה, ומפוררים אותה על הלחם.
4. לוקחים את התרד ומסדרים על הגבינה בצורה יפה.
5. לוקחים את פרוסות הלחם ששמרנו, חותכים אותן לרצועות, ומשמנים במרגרינה. מסדרים באלכסון על התרד ומכניסים את התבנית לתנור. אופים בחום בינוני של 180 מעלות עד שקרום הלחם משחים מעט ומקבל צבע זהוב.
טיפ:
אם באים אורחים עם ילדים, אפשר לקחת חותכן עוגיות גדול, לעשות צורות במקום הרצועות ולאפות.
 

דרג: