פשטידת ירקות וגבינות ללא בצק

פשטידת ירקות וגבינות ללא בצק

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פשטידת ירקות וגבינות ללא בצק
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 1 חציל בינוני קלוף וחתוך לקוביות קטנות
  • 2 קישואי זוקיני חתוכים לקוביות קטנות
  • 3 פלפלים ( משלושה צבעים ) חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
  • 4 כפות עגבניות מיובשות קצוצות
  • 4 כפות זיתים שחורים קצוצים
  • 4 כפות שמיר קצוץ
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים
  • 2 כפות קמח
  • 1 גביע גבינת קרם שמנת עם עגבניות מיובשות 5%
  • 1 גביע גבינת תנובה 5%
  • 150 גרם גבינה בולגרית פיראוס 5% מגוררת
  • 4 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. ממיסים במחבת גדולה חמאה ושמן מוסיפים את כל הירקות מטגנים עד שהירקות יתרככו ולא ישארו נוזלים במחבת. מסירים מהאש ומצננים מעט.
2. מחממים תנור לחום בינוני ( 180 מעלות), מעבירים את הירקות לקערה מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לבלילה אחידה. יוצקים לתבנית אופים כ- 45 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
3. מגישים חם עם לחם טרי ומעט שמנת תנובה ליד.
דרג: