פשטידת טאטן הפוכה עם כרובית וברוקולי

פשטידת טאטן הפוכה עם כרובית וברקולי, טעימה ופשוטה להכנה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פשטידת טאטן הפוכה עם כרובית וברוקולי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: מנות 8

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כרובית קטנה
  • 3 ענפי ברוקולי
  • לבלילה:
  • חצי כוס קמח
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • אגוז מוסקט
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת תנובה
  • 100 גרם גבינת עמק מגורדת תנובה
  • 1 שמנת מתוקה תנובה
  • 50 גרם חמאה תנובה
  • חצי קופסא גבינת קוטג' תנובה
  • 3 ביצים
  • עשבי תיבול מכל סוג שהוא (לא חובה)
  • 20 גרם חמאה לשימון התבנית
  • חצי גליל בצק עלים מרודד

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מפרקים כרובית וברוקולי לפרחים בינוניים.
2. מרתיחים מים ומלח בסיר ומכניסים את הכרובית והברוקולי ל-5 דקות בישול. מסננים ומעבירים לקערה.
3. לקערה מוסיפים את כל יתר החומרים לבלילה.
4. שופכים את הבלילה לתבנית פיירקס עגולה ומשומנת היטב בחמאה.
5. מסדרים מעל הגלילה בצק עלים שחתכנו בצורת התבנית.
6. מכניסים לתנור ואופים כ-40 דקות.
7. מקררים את הפשטידה והופכים אותה על גבי צלחת הגשה.

בתיאבון.

דרג: