פשטידת זוקיני

פשטידת זוקיני בריאה, עשירה ומשביעה - מתאימה לארוחת חג שבועות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פשטידת זוקיני
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 8 מנות / תבנית בקוטר 24 ס״מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 50 גרם חמאת "תנובה"
  • 4 זוקיני בינוניים פרוסים לעיגולים בעובי 4 מ"מ
  • 1 בצל גדול קלוף וקצוץ גס
  • 1 גביע קוטג' "תנובה" 5%
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% "תנובה"
  • 250 גרם גבינה בולגרית 5% "פיראוס", חתוכה לקוביות
  • 4 ביצים טרופות
  • 1/3 כוס פירורי לחם

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. ממיסים חמאה במחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים זוקיני ומטגנים כ-10 דקות תוך כדי בחישה עד להזהבה קלה. מעבירים לקערה.
3. מוסיפים למחבת את הבצל (אין צורך לשמן שוב) ומטגנים כ-5 דקות עד שמתרכך. מעבירים לקערה עם הזוקיני.
4. מוסיפים את יתרת החומרים לקערה ומערבבים היטב.
5. יוצקים לתבנית משומנת (או תבניות משומנות) ואופים במשך 45 דקות עד להזהבה.

 

דרג: