פשטידת דלעת מתוקה

מאפה דלעת ספגטי מתקתק, מתאים כמנה אחרונה בגוון בריאותי ולאירוח קל בכל עת

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פשטידת דלעת מתוקה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 8 מנות/תבנית אינגליש קייק

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 אורנג'טי בינוני (דלעת ספגטי)
  • 3 שקיות סוכר וניל
  • 1/4 כוס סוכר
  • 2 כפות קמח תופח
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • חופן פירורי לחם
  • 1 כף ברנדי
  • 100 גרם צימוקים
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית קינמון

אופן הכנה:

הכנה:
1. חותכים את הדלעת (אורנג'טי) לרבעים לאורך ומשליכים את הגרעינים. מרתיחים את הדלעת בסיר עם מים ומעט מלח במשך כעשרים דקות ומצננים מעט.
2. מפרקים את תוכן הדלעת לתוך קערה ומפרידים את האטריות שנוצרו בעזרת מזלג.
3. משרים את הצימוקים לכמה דקות בברנדי.
4. מוסיפים את יתר החומרים למעט השמן וחופן פירורי הלחם ומערבבים היטב.
5. משמנים תבנית אינגליש קייק היטב ומכניסים את תערובת הדלעת לתוכה. מפזרים את חופן פירורי הלחם מעל. מכניסים לתנור שחומם מראש  ל-180 מעלות למשך כחמישים דקות.
6. מגישים קר או חם.


דרג: