פשטידת גבינה שבלולית

פשטידת גבינה מבצק בצורת שבלול מושקעת ומתאימה לארוח

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פשטידת גבינה שבלולית
עד 40 דקות \ שף מקצוען - קשה \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 12

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 כוסות קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • 200 גרם מרגרינה
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • המצרכים למלית:
  • 1 גביע גבינה לבנה
  • 1 גביע קוטג'
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כף גדושה קורנפלור
  • 250 גרם גבינה קשה מגוררת
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • קורט מלח
  • 6 כפות שמן זית
  • 1 ביצה קשה בקליפתה
  • שומשום לעיטור
  • קצח לעיטור

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

 

1. מעבדים את כל חומריי הבצק לעיסה אחידה עד לקבלת בצק נעים לעבודה. צרים כדור עוטפים בניילון ומקררים במקרר לפחות 30 דקות.
2. מערבבים את הגבינה, הקוטג 2 ביצים, קורנפלור, הגבינה הקשה פלפל ומלח עד לעיסה חלקה ואחידה.
3. מחלקים את הבצק לשלושה כדורים מרדדים כל כדור על משטח מקומח לעלה דק, מברישים כל עלה במעט שמן זית ומורחים מעליו שליש מכמות העיסה. מגלגלים לרולדות וצובטים מעט את הקצוות כדיי שהמילוי לא יצא.
3. במרכז תבנית עגולה מניחים את הביצה הקשה עם הקליפה וכורכים סביב הביצה את הגלילות לקבלת צורה של שבלול.מברישים את הבצק בביצה זורים שומשום וקצח ואופים עד קבלת גוון זהוב.

 

 


דרג: