פשטידת גבינה קלה, רכה ומוצלחת

פשטידת גבינה קלה, רכה ומוצלחת

מאת: ריקי גיא

דרג:
פשטידת גבינה קלה, רכה  ומוצלחת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 8

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת איטריות ביצים 250 גרם (לבשל)
  • 1 גבינה מלוחה מגורדת
  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 2 כפות גבינה לבנה 9%
  • 2 כפות גבינה קוטג'
  • 4 ביצים
  • מעט פלפל
  • מעט מלח

אופן הכנה:

  • לאחר שמבשלים את האיטריות מערבבים אותם עם כל המצרכים הרשומים. ניתן להוסיף גבינות נוספות אם רוצים או לשנות כך או כך יוצאת מוצלחת.
  • מערבבים הכל ומעבירים לפיירקס משומן בתחתית. כדי שתצא גבוהה יש להקפיד שהתערובת תגיע עד כמעט לסוף תבנית הפיירקס.
  • מעבירים לתנור בחום 200 מעלות למשך 45-60 דקות.
  • כאשר היא מוכנה, למרוח מעליה חמאה או מרגרינה או גבינה צהובה לקבלת קשיחות מלמעלה וצבע שחום יפה. קל וטעים.

  • דרג: