פשטידת ברוקולי ופיטריות

קל להכנה וטעים מאוד

מאת: שרה סולימני

דרג:
פשטידת ברוקולי  ופיטריות
שף חובבן - בינוני \ חלבי

כמות מנות: תבנית פיירקס גדולה 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית ברוקולי קפוא
  • 1 קופסת פיטריות שמפניון
  • 1 שמנת 15%
  • גבינה צהובה העמק 150 גרם
  • 3 בצלים קצוצים מטוגנים
  • 3 כפות קמח
  • 2 ביצים
  • בצק עלים מרודד "מעדנות"

אופן הכנה:

הכנה
1. מרדדים בצק עלים משובח בתבנית.
2. אופים 10 דקות,לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה.
3. חולטים את הברוקולי במיים רותחים,לשפוך את הבצל המטוגן על הבצק האפוי למחצה.
4. חותכים את הברוקולי לחתיכות להניח על הבצל המטוגן.
4. מערבבים שמנת וקמח.
5. שופכים מעל הברוקולי לגרד מעל גבינה צהובה.
6. מפזרים פיטריות שמפניון.
7. מכניסים לתנור מחומם ל-180 מעלות למשך 30 דקות.
דרג: