פשטידת בצק עלים

פשטידה קלה וטעימה

מאת: איילה עמאר

דרג:
פשטידת בצק עלים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מעט פלפל שחור
  • מעט מלח
  • ביצה אחת
  • 3-4 בצלים גדולים
  • קופסת פטריות
  • שמנת של השף הלבן לאפיה ובישול
  • מעט שמן
  • בצק עלים

אופן הכנה:

הכנה
1.קוצצים את הבצל לחתיכות קטנות.
2.לטגן אותו עד שיזהיב מעט עם השמן.
3.מוסיפים את הפטריות (וממשיכים לטגן).
4.מוסיפים בהדרגה את השמנת לבישול ואפיה.
5.שמים את הפלפל שחור והמלח.
6.שמים נייר אפיה בתבנית החד פעמי.
7.מניחים את הבצק על התבנית.
8.מחוררים את הבצק במזלג.
9.שופכים את כל התערובת שטיגנו מעל הבצק.
10.לוקחים בצק עלים חדש חותכים אותו לאורך ועושים שתיב-וערב (מניחים אותו לאורך ואז לרוחב).
מורחים על הבצק ביצה מקושקשת
 

דרג: