פשטידת בצל

פשטידת בצל

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פשטידת בצל
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 צנצנות בצל מטוגן - אוליביה
  • 2 גביעי שמנת חמוצה תנובה "בטעם של פעם"
  • 1 חבילה פתיתי גבינת העמק למאפים 200 גרם מסדרת השף הלבן
  • 4 ביצים
  • 4 כפות קמח תופח
  • 1 כף עמילן תירס
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מסננים את הבצל.
2. מחממים בסיר את הבצל, מוסיפים שמנת חמוצה ומניחים לתערובת להתקרר.
3. מערבבים בקערה את תערובת הבצל, ביצים, גבינה, קמח, עמילן ומתבלים.
4. משמנים תבנית אנגלית, יוצקים את הבלילה ואופים ב - 170 מעלות 50 דקות. מצננים מעט ומגישים.
דרג: