פשטידת בצל מהירת הכנה

פשטידת בצל מהירת הכנה

מאת: אתי אטיאס

דרג:
פשטידת בצל מהירת הכנה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מצרכים:
  • 4 בצלים גדולים
  • 3 ביצים
  • חצי כוס שמן
  • חצי כוס מים
  • 3/4 כוס קמח
  • כף אבקת מרק בצל
  • כף אבקת מרק עוף
  • מלח
  • פלפל
  • שמן
  • פירורי לחם
  • גבינה צהובה מגורדת לפזר מעל (לא חובה)

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. חותכים את הבצל לקוביות בגודל בינוני (אפשר גם במעבד מזון אבל זה לא צריך להיות קטן במיוחד)
2. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
3. משמנים תבנית עגולה ומפזרים פרורי לחם על הבסיס והדפנות (ע"מ שהשפטידה תצא יפה מהתבנית)
4. מכניסים את התערובת ומפזרים עוד פרורי לחם מעל ואם רוצים, ניתן לפזר גם גבינה צהובה מגורדת.
5. אופים בחום בינוני-גבוה כ- 30-40 דקות. הפשטידה צריכה להיות זהובה עד שחומה.
דרג: