פשטידת בצל וגבינה צהובה

הגולשת בתיה דורון משתפת אותנו במתכון לפשטידת בצל פיקנטית עשירה בגבינות

מאת: בתיה דורון

דרג:
פשטידת בצל וגבינה צהובה
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבצק:
  • 1. 1 ו-3/4 כוסות קמח מנופה
  • 2. 1/4 כוס מים
  • 3. 150 גרם מרגרינה קרה או חמאה
  • 4. קורט מלח

אופן הכנה:

הכנה
למילוי:
1. 3 כפות שמן או מרגרינה בטעם חמאה - לחמם במחבת
2. 6 בצלים חתוכים לעיגולים דקים - להוסיף למחבת
3. פטריות - מי שאוהב יכול להוסיף
4. מלח לפי הטעם - להוסיף לקראת הסוף
5. להעביר למסננת להגיר נוזלים ולקרר
לחמם תנור ל-200 מעלות
1. הכנת הרויאל:
1. 1 שמנת חמוצה
2. 1/4 כוס חלב
3. 1 כף קמח
4. 2 ביצים
5. 300 גרם גבינה צהובה מגורדת
לערבב את 1-4 ביחד, לשפוך על הבצל, ליישר, לפזר מעל את הגבינה הצהובה
5. לאפות כ-35 - 45 דקות עד להזהבה
דרג: