פשטידת איטריות עם גבינה לבנה

פשטידה גדולה בתבנית קטנה

מאת: אירית כהן

דרג:
פשטידת איטריות עם גבינה לבנה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • איטריות רחבות
  • שני גבינה לבנה 5%
  • שלוש ביצים
  • 3 כפות קמח
  • מעט שמן
  • כוס סוכר
  • מעט קינמון
  • כוס צימוקים

אופן הכנה:

1. מרתיחים את האיטריות עם קצת מלח, מעבירים למסננת ומקררים. 
2. בקערה מערבבים את הגבינות, הביצים, הקמח, הסוכר,הקינמון, השמן והצימוקים עד לתערובת אחידה.
3. משמנים מעט את תבנית האפייה ומעבירים אליה את התערובת. מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות, עד לקבלת צבע זהוב.

 
דרג: