פשטידת איטריות ופלפלים קלויים

נשארה לכם פסטה? בואי להכין איתה פשטידה עשירה מלאה בדברים טובים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פשטידת איטריות ופלפלים קלויים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • 250 גר’ איטריות רחבות או דקות ( 2 כוסות )
  • 4 פלפלים אדומים
  • 200 גרם פתיתי גבינה צהובה
  • 100 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 4 ביצים
  • 5 כפות קמח
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1.מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
2.אופים את הפלפלים האדומים בתנור עד שהקליפה מתנפחת. מכניסים לשקית ניילון, סוגרים, מחכים עד צינון ואח"כ מקלפים מהקליפה וחותכים לרצועות דקות
3.מחממים שמן זית במחבת, מטגנים את השום, מוסיפים את רסק העגבניות ורצועות הפלפל ומטגנים במשך 5 דקות נוספות.
4.מערבבים בקערה את האטריות, הרסק, 50 גרם חמאה, הקמח, הביצים, פתיתי העמק והשמנת ומתבלים.
5.יוצקים את התערובת לתבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ אשר שומנה ב- 50 גרם חמאה, מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ואופים במשך 45-35 דקות.


דרג: