פשטידת אטריות חמה ומתוקה

פשטידה טעימה וקלה להכנה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: יעל אביטל

דרג:
פשטידת אטריות חמה ומתוקה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 400 גרם אטריות בינוניות או רחבות
  • 4 ביצים
  • 50 גרם צימוקים
  • 70 גרם אגוזי מלך קצוצים (או אגוזים אחרים- בהתאם לטעם)
  • 4 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • 1 מיכל (או שניים) קצפת צמחית "השף הלבן"
  • גרידת לימון מ-2 לימונים

אופן הכנה:

הכנה
1. מבשלים את האיטריות בהתאם להוראות היצרן.
2. מניחים את האטריות המבושלות בקערה. מוסיפים ביצים וצימוקים ומערבבים.
3. מוסיפים סוכר, מלח ומחצית ממיכל הקצפת הצמחית "השף הלבן".
4. יוצקים לתבנית מלבנית ואופים עד להזהבה בחום של 180 מעלות.
5. יוצקים את שארית השמנת על הפשטידה – ומגישים עם חם.
דרג: