פשטידות ספגטי אישיות

פסטה בתנור יחד עם גבינות ושמנת, הופכת לפריכה וטעימה במיוחד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פשטידות ספגטי אישיות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 כפות פירורי לחם
  • מעט חמאת מומסת
  • לפשטידה:
  • מעט שמן זית לטיגון
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 3 ביצים
  • 1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
  • 1/2 חבילה ספגטי מבושלים על פי הוראות היצרן
  • 1 קופסה (250 גרם) פטה מפוררת
  • 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן
  • 100 גרם גבינת פיקורינו מגוררת
  • מלח
  • פלפל לבן
  • מעט אגוז מוסקט
  • 1/2 צרור בזיליקום קצוץ
  • 1 קופסה טונה מסוננת משמן (לא חובה)

אופן הכנה:


1. מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים שום ומטגנים עוד דקה. מצננים.
2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3. מערבבים היטב את כל החומרים עם הבצל והשום בקערה גדולה.
4. משמנים כל קוקוט בחמאה מומסת ומפזרים בתחתית מעט פירורי לחם.
5. שמים את התערובת בתבנית.
6. אופים כ-30 דקות, או עד שהמאפים יציבים וזהובים.
 

דרג: