פשטידה קוטג' ותירס

פשטידה לשבועות

מאת: לאה נקי

דרג:
פשטידה קוטג' ותירס
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 20 מנות/ תבנית מלבנית 23*33 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • קופסת תירס
  • קופסת קוטג'
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • 8 כפות קמח מחוקות
  • גבינה צהובה
  • זיתים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מסננים את התירס מהמים.
2. מערבבים את התירס עם הקוטג'.
3. מוסיפים את הביצים, מלח, פלפל, קמח צהובה וזיתים.
4. משמנים את התבנית ושמים את התערובת.
5. אופים בתנור על חום של 180 מעלות למשך חצי שעה.
דרג: