פשטידה פראית

פשטידת פטריות עשירה עם עשבי תיבול וגבינות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אלי גרשון

דרג:
פשטידה פראית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • שקית פטריות מיובשות ( פורצ'יני )
  • 3 ביצים
  • 1 בצל יבש פרוס
  • חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
  • חצי חבילת כוסברה קצוצה
  • 1 כוס אטריות שטוחות מסדרת פסטה ברילה
  • 100 גרם גבינה מלוחה
  • 50 גרם פתיתי עמק למאפים מסדרת ״השף הלבן״
  • כוס וחצי מים רתוחים
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • פתיתי גבינת פרמז'ן

אופן הכנה:

1.משרים את הפטריות במים הרותחים כ- 15 דקות ושמים אותן בקערה  ללא המים.
2.מבשלים את האטריות במי הפטריות כ- 15 דקות.
3.מוסיפים לפטריות את הבצל, הפטרוזיליה, הכוסברה, הביצים, האטריות, הגבינה המלוחה, גבינת קשקבל ופלפל השחור. מערבבים היטב.
4.מחממים מעט שמן במחבת, שופכים את התערובת ומטגנים שני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב.
5.מפזרים את פתיתי גבינת הפרמז'ן.
6.מחלקים לשמיניות ומגישים חם.
 

דרג: