פשטידה נטולת גלוטן

פשטידת תפוחי אדמה נטולת גלוטן

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פשטידה נטולת גלוטן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות/ תבנית בקוטר 22 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 תפוחי אדמה
  • 6 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • כוסברה קצוצה
  • קופסת קוביות גזר ואפונה (ניתן להחליף בכל ירק מבושל אחר)

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מבשלים את תפוחי אדמה עד לריכוך, קולפים ומועכים.

2. מוסיפים את הביצים, כוסברה, התיבול ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

3. מוסיפים את הגזר והאפונה או ירק אחר שמתחשק (מבושל כמובן) עם מעט שמן זית.

4.  אופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה.


דרג: