פרפה תפוז אורגני

קינוח פרפה תפוז אורגני - מתאים לכל אירוע

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פרפה תפוז אורגני
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: מנות 6-8

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 ביצים מופרדות
  • 4 כפות קליפת תפוז מגוררת
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 שמנת מתוקה "הרדוף"
  • 2 כפות ליקר תפוזים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. שמים בקערת המערבל את החלמונים, קליפת התפוז ורבע כוס מהסוכר ומקציפים לקרם תפוח ואוורירי.
2. שמים בקערה נפרדת את החלבונים, מתחילים להקציף, מוסיפים בהדרגה את שארית הסוכר (חצי כוס) וממשיכים להקציף עד שמתקבל קצף יציב. מוסיפים את הקצף לקרם החלמונים ומערבבים בעדינות.
3. שמים בקערה נפרדת את השמנת המתוקה, מוסיפים את הליקר ומקציפים לקצפת יציבה. יוצקים לתבנית ומקפיאים למשך הלילה (8 שעות לפחות).
4. להגשה: חותכים את הפרפה למנות בעודו קפוא. מגישים מיד.
דרג: