פריטטה צבעונית עם פסטה ופתיתי גבינה

הפריטטה היא מאפה ביצים משודרג בשלל תוספות טעימות הנעשה במחבת

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פריטטה צבעונית עם פסטה ופתיתי גבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 9 ביצים
  • ½ כוס (100 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 1 בצל סגול חתוך לפרוסות
  • 1 כוס פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן על האריזה ומסוננת ממי הבישול
  • 2 כוסות עלי תרד טריים
  • 1 ½ כוסות (200 גרם) עגבניות שרי חצויות לשניים
  • ½ כוס גרעיני תירס מבושלים
  • 125 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 50 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל

אופן הכנה:

1. בקערה בינונית טורפים יחד את הביצים, הפתיתים המיוחדים, פתיתי הפרמזן והשמנת ומתבלים במלח ופלפל.
2. מחממים את התנור לחום גבוה (190 מעלות).3.  מחממים מחבת עם שתי כפות שמן זית ומטגנים יחד את הבצל והתרד כ-2 דקות. מוסיפים את עגבניות השרי וממשיכים לטגן שתי דקות נוספות. מוסיפים את התירס, שתי כפות שמן והפסטה, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים כדקה. מוסיפים את תערובת הביצים הטרופות וממשיכים לבשל על להבה בינונית כ-2 דקות.4. מעבירים לתנור וממשיכים לאפות כ-8 דקות או עד להזהבה. מוציאים מהתנור, מחלקים למנות ומגישים.

 


דרג: