פרחי כרובית מוקרמים

מנה קלילה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פרחי כרובית מוקרמים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ראש כרובית חתוך לפרחים
  • 1/2 כוס קמח
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס מים
  • 3 כפות שמן
  • קורט מלח
  • קורט סוכר
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • שמן לטיגון עמוק
  • חומרים להקרמה
  • 1 שמנת חמוצה בטעם של פעם
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% מסדרת השף הלבן
  • 200 גרם פתיתי פרמז’ן
  • 1 כף קמח
  • קורט מלח
  • קורט אגוז מוסקט
  • קורט פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. חולטים את הפרחים, מצננים ומיבשים על מגבת.
2. מכינים בקערה בלילה מהביצים, קמח,מים ו-3 כפות השמן והתבלינים.
3. מערבבים היטב ומניחים לנוח למשך כ- 30 דקות.
4. מחממים סיר עם שמן עמוק, טובלים את פרחי הכרובית בבלילה ומטגנים עד שצבעם הופך לזהוב בהיר.
5. מסדרים את הכרובית המטוגנת בכלי חסין אש בשכבה אחידה.
6. מערבבים בקערה את כל חומרי ההקרמה ויוצקים מעל הכרובית.
7. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות בחום עליון (גריל), ומקרימים עד קבלת צבע זהוב.
8. מוציאים ומגישים.
דרג: