פרחי כרובית ותירס בתנור

מנה צמחונית קלילה של כרובית, תירס וטימין

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פרחי כרובית ותירס בתנור
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כרובית בינונית יפה
  • 4 קלחי תירס טריים
  • מלח
  • שמן זית
  • טימין מיובש
  • שום כתוש

אופן הכנה:

1. מחממים מראש את התנור ל-160 מעלות.
2. את הכרובית מפרקים לפרחים בינוניים.
3. את קלחי התירס חותכים בזהירות עם סכין גדולה לארבע.
4. מעבירים לתבנית ומעל מתבלים במלח, מעט שמן זית, טימין מיובש ומעט שום כתוש.
5. מערבבים היטב וצולים בתנור במשך 15 דקות עד לריכוך קל והשחמה קלה.
6. מגישים חם.
דרג: