פרוסות זוקיני במילוי 'פרומעז' ופתיתי פרמזן

מתכון קליל, מתאים כמנה ראשונה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
פרוסות זוקיני במילוי 'פרומעז'  ופתיתי פרמזן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 זוקיני חתוכים לאורכם לפרוסות דקות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 גליל גבינת 'פרומעז' של תנובה
  • 1 שקית פתיתי פרמזן מסדרת השף הלבן
  • 1/4 כוס נבטי חמנייה
  • מלח
  • פלפל לבן

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. במחבת גדולה מחממים שמן זית ומטגנים את הזוקיני כשתי דקות מכל צד עד להזהבה ומתבלים במלח ופלפל, מוציאים מהמחבת ומצננים במקרר.
2. חותכים את גבינת ה'פרומעז' לקוביות קטנות כמספר פרוסות הזוקיני ומצפים בפתיתי הפרמזן.
3. מניחים קוביית גבינה עם מעט נבטי חמנייה בקצה אחד של פרוסת זוקיני ומגלגלים את הפרוסה סביב הקוביה, מהדקים בעזרת שיפוד קטן.
דרג: