פרגיות בפירורי לחם

מנה שכל ילד אוהב, קריספי ועסיסי ומתאים לצהריים ולערב

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: עורך השף הלבן

דרג:
פרגיות בפירורי לחם
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 ביצים
  • מלח פלפל
  • מי שאוהב שומשום אפשר להוסיף לפירורי לחם
  • שמן
  • קילו פרגיות חתוכות לקוביות
  • פירורי לחם

אופן הכנה:


1. שוברים בקערה עמוקה את הביצה ומערבבים היטב.
2. מוסיפים מלח ופלפל לפי טעם.
3. מוסיפים לתוך הקערה את הפרגיות ומערבבים היטב עם הידיים, כמו שמכינים בצק.
4. שמים שמן במחבת.
5. מניחים כמה חתיכות פרגית בפירורי לחם וזורקים למחבת.
(טיפ : יש לשים הרבה שמן כדי שהשניצל לא יספוג את השמן)

דרג: